Jakub Forgács Krimi

Nové INFO o nehode na bystrickej križovatke: Zranili sa 2 ženy, FOTO

Vodič nákladného auta podľa slov polície pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť a spôsob jazdy mokrej ceste, v zákrute dostal šmyk a vynieslo ho do protismeru. Čo nasledovalo?

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o nehode na bystrickej križovatke: Zranili sa 2 ženy, FOTO
2
Galéria

V pondelok v ranných hodinách došlo v Banskej Bystrici k dopravnej nehode nákladného auta s osobným, o ktorej sme vám prvé informácie priniesli prvé informácie už ráno. Krajskí policajti neskôr na svojej facebookovej stránke zverejnili nové skutočnost.

Zranené spolujazdkyne

„Na križovatke ulíc THK a Nové Kalište pravdepodobne vodič nákladného auta neprispôsobil rýchlosť a spôsob jazdy mokrej ceste, v zákrute dostal šmyk a vynieslo ho do protismeru, kde v tom čase prechádzalo osobné auto s trojčlennou posádkou,“ uviedli muži zákona.

„Jedna spolujazdkyňa utrpela ťažké, ďalšia pravdepodobne ľahké zranenia,“ pokračovali policajti.

Ďalšie aktuálne správy

Upozornenie policajtov

„Alkohol u vodičov zistený nebol. Všetky ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ spomenuli policajti.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ako dodali, po horúcich teplých dňoch prišlo ochladenie a dážď. Spôsobuje to riziko šmyku na mokrej ceste, ale aj na miestach, kde by ste to za normálnych okolností asi nečakali. Rovnako treba zvýšiť pozornosť v blízkosti priechodu pre chodcov a v prípade výdatných búrok hrozí riziko v podobe aquaplaningu. Zvýšte preto opatrnosť, dodržujte väčší odstup a zbytočne sa neponáhľajte!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aktuality z Banskej Bystrice

V OBRAZOCH: Na bystrickej križovatke sa zrazilo nákladné auto s osobným
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM