Monika Obrtalová Rôzne

Nová pečiatka pri príležitosti rozlúčky s Demitrom

O príležitostnú pečiatku, ktorú vydala Slovenská pošta pri príležitosti oficiálnej rozlúčky s tragicky zosnulým hokejistom Pavlom Demitrom, prejavilo vo štvrtok záujem na detašovanom pracovisku Pošty Trenčín 1 na Sihoti počas troch hodín viac ako 200

Podľa pracovníčky z detašovaného pracoviska pošty bol najväčší záujem ráno okolo 10. hodiny, keď sa pred poštou vytvoril niekoľkometrový rad. „Ľudia si nechávali pečiatku otlačiť buď na vlastné fotografie či dresy, prípadne si u nás kúpili pohľadnicu s Pavlom Demitrom a kúpili si i príležitostnú poštovú známku,“ dodala.

Použitie príležitostnej pečiatky je bezplatné, na detašovanom pracovisku na sídlisku Sihoť bude k dispozícií do 17. hodiny. Od piatka (16. 9.) bude podľa Bely Lisákovej z odboru komunikácie Slovenskej pošty k dispozícii ďalších sedem dní na Pošte Trenčín 1 a do konca roka na Poštovej filatelistickej službe v Bratislave na Nám. slobody 27. Príležitostná poštová pečiatka po roku používania nakoniec putuje do Poštového múzea Slovenskej pošty v Banskej Bystrici.

Zdroj a foto: TASR

rozlucka demitra
39
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM