Jakub Forgács Správy

Nočné ohňostroje v Bystrici aj vyhrážky Noskovi. Zo slov primátora až zamrazí

Ak vás v posledných dňoch prekvapili ohňostroje v uliciach Bystrice, primátor ozrejmil, čo je za tým. Ján Nosko prezradil viac na svojom facebookovom profile.

Ilustračný obrázok k článku Nočné ohňostroje v Bystrici aj vyhrážky Noskovi. Zo slov primátora až zamrazí
3
Galéria
Zdroj: TASR

Primátor Ján Nosko sa v statuse na svojom facebookovom profile prihovoril Bystričanom. „Priatelia, už niekoľko víkendov po sebe terorizuje naše mesto istý pán, ktorý po nociach odpaľuje pyrotechniku,“ uviedol Nosko. „Žiaľ, keď niekto odpáli ohňostroj, môže mu byť udelená iba pokuta v priestupkovom konaní. Taká je legislatíva a naši mestskí policajti ju vždy dodržia. Spomínaný občan si však z toho nič nerobí, pokutu zaplatí, policajtom sa smeje do tváre a o pár dní odpaľuje znova,“ pokračoval v statuse.

„Minulý týždeň mi tento pán napísal list, že buď odstúpim, alebo si po mňa príde sanitka. Akoby to nestačilo, včera počas rodinného obeda sa dobýjal aj do nášho bytu. Zvonil a zúrivo kopal do dverí. Skôr ako prišla polícia mi do zvončeka zapichol tento nôž (FOTO v albume) ako výstrahu a ušiel,“ napísal ďalej primátor.

Ako dodal, na dotyčného pána v priebehu jeden a pol roka opakovane podal trestné oznámenie, posledné dve tento týždeň. „Včera podvečer ho vypátrali a zatkli. Pevne verím, že Vás už nočné ohňostroje nebudú obťažovať a moja rodina nebude musieť žiť v strachu,“ dodal so slovami, aby sme boli k svojmu okoliu vnímavejší a k sebe ohľaduplnejší.

V OBRAZOCH: Nôž vo dverách primátora Jána Noska
3
Galéria
Zdroj: Facebook Jána Noska
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM