Marcel Mojžiš Rôzne

Netradičný deň manželov Gogolovcov: Primátor s punčom, jeho žena s medovníkmi

Ak si vo štvrtok vyrazíte do mesta na vianočné trhy, môže sa vám naskytnúť netradičný pohľad. Banskobystrický primátor namiesto typického úradovania v saku a košeli, bude podávať v stánku punč. A od jeho ženy môžete dostať chutný medovník.

Okrem primátorského punču, ktorý bude Peter Gogola v meste pod Urpínom osobne ponúkať od 16.00, si môžu Banskobystričania pochutiť aj na medovníkoch. „Primátorský punč sme sa tohto roku rozhodli s pani viceprimátorkou Katarínou Čižmárovou rozšíriť aj o medovníky. Čiže, ja budem podávať punč a ona bude podávať s mojou manželkou medovníky,“ povedal Gogola.

Punč bude ponúkať na vianočných trhoch v stánku na Námestí SNP.Výťažok z predaja punču a medovníkov venuje mesto Banská Bystrica Občianskemu združeniu Prístav nádeje. Ako ďalej informovala hovorkyňa primátora Monika Pastuchová, to prevádzkuje chránenú kaviareň s knižnicou, ktorá sa zameriava na podporu ľudí znevýhodnených telesným hendikepom. Pomáha im hľadať spôsob znovuzačlenenia do bežného života a podporuje ich pri zlepšovaní kvality každodenného života.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM