Marcel Mojžiš Krimi

Nešťastie pred rodinným domom: Podgurážený mladík (22) nabúral autom do ženy (41)

Vianočné sviatky sa pre 41-ročnú chodkyňu skončili nešťastím, po tom, čo pred rodinným domom došlo k vážnej nehode. Podľa polície mladík (22) pod vplyvom alkoholu mal s autom vraziť do zasneženého svahu a aj do prechádzajúcej ženy. Tá utrpela ťažké zranenia.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie pred rodinným domom: Podgurážený mladík (22) nabúral autom do ženy (41)
Foto: Slávka Kellová

K nešťastiu došlo v utorok po pol deviatej večer v Čiernom Balogu v časti Šaling. „22-ročný vodič z Čierneho Balogu, viedol osobné motorové vozidlo Škoda Octávia smerom do doliny Šaling. Neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a v zákrute s vozidlom dostal šmyk. Následne prešiel do protismeru, kde narazil do zasneženého svahu a do 41-ročnej chodkyne z Čierneho Balogu,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Žena, ktorá v čase zrážky kráčala popri okraji cesty, utrpela ťažké zranenia, z ktorých sa bude liečiť viac ako 6 týždňov. Policajti po nešťastí dali mladíkovi, ktorý sedel za volantom fúkať. „Pri dychovej skúške vodičovi namerali 1,0 miligramu alkoholu, čo je 2,08 promile. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Polícia v Brezne začala trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví a prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ dodala Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM