Jakub Forgács Krimi

Nehoda pri Vlkanovej: Auto nabúralo do kamiónu, po náraze ho odhodilo do priekopy!

Pri Vlkanovej sa stala dopravná nehoda. Osobné auto značky Škoda Yeti narazilo do kamiónu. Škodovku následne odhodilo do priekopy.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda pri Vlkanovej: Auto nabúralo do kamiónu, po náraze ho odhodilo do priekopy!
Zdroj: Policajný zbor SR

V utorok v popoludňajších hodinách došlo na ceste I/69 pri Vlkanovej k dopravnej nehode. „Vodič (59) Škody Yeti sa na rovnom úseku cesty plne nevenoval vedeniu vozidla v dôsledku čoho ľavou prednou časťou narazil do ľavého predného rohu protiidúceho nákladného vozidla Mercedes Benz a následne do ľavého zadného rohu návesu,“ informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Po náraze vozidlo odhodilo do priekopy. Po nehode bol jednorázovo ošetrený vodič osobného motorového vozidla, ktorý utrpel povrchové poranenie hlavy. Vodič (48) kamiónu sa nezranil,“ pokračovala hovorkyňa so slovami, že obidvaja vodiči sa podrobili dychovým skúškam na alkohol s negatívnym výsledkom.

Odhadované škody sú podľa Kováčikovej na návese Kogel 1 000 eur, na Mercedese Benz 15 000 eur a na Škode Yeti 4 000 eur. Ako dodala, k iným škodám ako na zúčastnených vozidlách nedošlo.

Čítajte tiež:

Nebezpečný manéver pri Bystrici dopadol nešťastne: Vodička sa otáčala na ceste, toto nasledovalo!

Zrážka s kamiónom pri Vlkanovej v OBRAZOCH
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM