Jakub Forgács Rôzne Správy

Nebuďte prekvapení, keď sa vám niekto vrhne do náručia: V Bystrici sa budú rozdávať objatia!

Desiatky dobrovoľníkov pri príležitosti ďalšieho ročníka Hug day po roku opäť zaplnia mesto pod Urpínom, aby Bystričanom aj návštevníkom mesta spríjemnili deň.

Ilustračný obrázok k článku Nebuďte prekvapení, keď sa vám niekto vrhne do náručia: V Bystrici sa budú rozdávať objatia!
36
Galéria
Foto: Mária Petrisková

Idete po ulici v meste a zrazu vás z bežnej rutiny vytrhne veľmi milý moment, ktorý vám dokáže spríjemniť deň. Presne to môžete zažiť už onedlho v Banskej Bystrici Už po ôsmykrát sa budú totiž v našom meste rozdávať úsmev a objatia.

Tak ako vlani, rovnako aj tento rok vyrazia počas Dňa objatí (Hug Day) dobrovoľníci do ulíc nášho mesta a spríjemnia deň i vyčarujú úsmev na tvárach mnohým Bystričanom tým najjednoduchším spôsobom – objatím..

8. ročník podujatia Hug Day vypukne v Banskej Bystrici v stredu 26. júna o 9:30 a skončí sa o 15:30. Informovala o tom organizátorka bystrického Dňa objatí Natália Zikmundová, ktorá túto akciu pripravuje v mene Rady študentov mesta Banská Bystrica.

„Zatiaľ máme v pláne o 10.00 navštíviť domov dôchodcov Senium. Radi by sme navštívili aj detský domov, ale to je ťažšie dohodnúť,“ uviedla Natália, ktorá dodala, že sa k nim stále môžu pridať dobrovoľníci. „Počet členov nášho tímu – objímačov nie je limitovaný. Čím viac nás bude, tým lepšie,“ dodala so slovami, že záujemcovia sa môžu prihlasovať mailom na nataliazikmundova@gmail.com alebo cez Facebook.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z minulého ročníka Dňa objatí!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Takto to vyzeralo v bystrických uliciach počas Dňa objatí
36
Galéria
Foto: Mária Petrisková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM