Jakub Forgács Krimi

Neboli ste svedkami udalosti v Radvani? Toto sa malo odohrať na priechode

Muži zákona žiadajú, ak bol niekto očitým svedkom kolízie na uvedenom priechode pre chodcov, aby svoje poznatky oznámil polícii.

Ilustračný obrázok k článku Neboli ste svedkami udalosti v Radvani? Toto sa malo odohrať na priechode
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Nevideli ste niekto túto udalosť na priechode pre chodcov v Radvani? „Okresný dopravný inšpektorát sa na občanov obracia so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po striebornom vozidle, pravdepodobne značky Škoda s banskobystrickým evidenčným číslom,“ uvádzajú krajskí policajti na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

„Vodič prechádzal v pondelok (21.10.) v čase okolo 16:10 až 16:15 v smere jazdy od Zvolenskej cesty na Sládkovičovu ulicu, kde mohol byť účastníkom priestupku na priechode pre chodcov opatrenom svetelným signalizačným zariadením pri odbočke na Bernolákovu ulicu v Banskej Bystrici časť Radvaň,“ píšu muži zákona.

Polícia taktiež žiada, ak bol niekto očitým svedkom kolízie na uvedenom priechode pre chodcov, aby svoje poznatky oznámili polícii.

Muži zákona dodali aj opis situácie, ktorá mala na priechode pre chodcov vzniknúť: „Podľa doterajších zistení mal prechádzať cez priechod pre chodcov chlapec, ktorý údajne musel odskočiť a spadol. Ku kontaktu s vozidlom dôjsť nemalo.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM