Správy

Návštevnú halu v bystrickej nemocnice UZAVRELI: Kde sa môžete stretnúť s blízkymi? FOTO

Aktuálne prebiehajú v návštevnej hale stavebné úpravy, aby ju bolo možné počas výstavby novej nemocnice využívať ako výdajňu stravy a stravovaciu prevádzku pre zamestnancov.

Ilustračný obrázok k článku Návštevnú halu v bystrickej nemocnice UZAVRELI: Kde sa môžete stretnúť s blízkymi? FOTO
6
Galéria

Návštevná hala Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici, ktorá sa nachádza pod monoblokmi na nultom poschodí, je pre verejnosť od štvrtka z technických príčin uzavretá. Informovala o tom nemocnica na sociálnej sieti s tým, že dôvodom je výstavba novej nemocnice a s ňou súvisiaca sanácia stravovacej prevádzky. Hala dočasne nahradí priestory jedálne.

„Aktuálne prebiehajú v návštevnej hale stavebné úpravy, aby ju bolo možné počas výstavby novej nemocnice využívať ako výdajňu stravy a stravovaciu prevádzku pre našich zamestnancov,“ vysvetlila nemocnica. Z haly tiež presunuli čitáreň na prvé poschodie v lôžkovej časti.

Nemocnica žiada všetkých návštevníkov, aby nevstupovali do haly, ani ňou neprechádzali a na stretnutia so svojimi hospitalizovanými blízkymi využívali ostatné verejne prístupné priestory nemocnice. Návštevné hodiny ostávajú nezmenené.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
V OBRAZOCH: Návštevnú halu bystrickej nemocnice uzavreli
6
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM