Jakub Forgács Správy

Naše mesto je HAPPY aj do tretice: Takto známy hit prespievali bystrickí hudobníci...

Hit Pharrella Williamsa Happy, ktorý v posledných mesiacoch pobláznil ľudí po celom svete, inšpiroval aj hudobníkov pôsobiacich v občianskom združení Sásová pre Hudbu. Svoju verziu poňali netradične a skladbu nahrali vo vlastnom prevedení.

Ilustračný obrázok k článku Naše mesto je HAPPY aj do tretice: Takto známy hit prespievali bystrickí hudobníci...
Zdroj: Dnes24.sk

Variant pesničky Happy od Občianskeho združenia Sásová pre Hudbu, rovnako ako jej originál, prináša kopec dobrej energie a snaží sa prezentovať mesto, v ktorom sa natáčala. Verzia od hudobníkov z Banskej Bystrice prináša navyše novinku v podobe vlastnej cover verzie skladby.

„Rozhodli sme sa naskočiť na vlnu, ktorá sa rozpútala po celom svete, avšak inak ako všetci doteraz. Preto sme pripravili vlastnú verziu skladby, ktorú sme nahrali s hudobníkmi z nášho združenia“ uviedol na úvod Matúš Molitoris. „Takáto verzia ma ihneď oslovila pretože prináša niečo nové, v našom priestore ešte nevyskúšané, a tak som si rád zatancoval v klipe.“ doplnil Martin Turčan.

Na skladbe sa podielali Milan Kováč, Radovan Oravkin z Rock Reunion a Jacky Foxx, spevák kapely Christmas. „Chalani odspievali skutočne skvele a hlavne je to iné Happy, do ktorého sme sa pokúsili vložiť niečo čisto len naše,“ dodal na záver Molitoris.

Naše mesto je HAPPY aj do tretice: Bystrickí hudobníci prespievali známy hit
1
Galéria
Naše mesto je HAPPY aj do tretice: Bystrickí hudobníci vytvorili skutočný unikát
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM