Jakub Forgács Rôzne Správy

NAJ obec Slovenska spoznáme už o pár dní. Z Bystrického okresu sú zatiaľ najvyššie tieto 3

Slovenské dediny súťažia už niekoľko mesiacov o titul NAJ. Pozreli sme sa na to, ako sú na tom priebežne obce z nášho okresu.

Ilustračný obrázok k článku NAJ obec Slovenska spoznáme už o pár dní. Z Bystrického okresu sú zatiaľ najvyššie tieto 3
24
Galéria
Zdroj: TASR

Prvého apríla odštartovala súťaž o NAJ mesto/obec Slovenska 2019. Tú vyhlásil portál Slovakregion.sk a potrvá do konca októbra. Teda do úplného konca hlasovania už zostáva iba pár dní.

Nedávno sme vám ukázali, ako sa darí Banskej Bystrici a teraz sme si posvietili na obce z nášho okresu. Ako sa im darí v priebežnom rebríčku?

Do súťaže sa zapojilo 2789 obcí z celého Slovenska a na prvom mieste sa momentálne nachádza obec Smižany (okres Spišská Nová Ves), na druhom mieste Nižná Olšava (okres Stropkov) a top trojku priebežne uzatvára Ortuťová (okres Bardejov).

A ako vyzerá priebežné poradie troch najvyššie umiestnených obcí z nášho okresu? 90. miesto momentálne patrí Ľubietovej, na 203. priečke sú Poniky a na 350. pozícii sú zatiaľ Donovaly.

Do konca súťaže však ostáva ešte niekoľko dní a všetko sa môže zmeniť. Platí, že hlasovať môžu len zaregistrovaní užívatelia s kompletne vyplnenými registračnými údajmi. Registrácia je pritom bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Výsledky zverejní portál 5. novembra 2019.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Jesenné zábery z bystrických parkov vám vylepšia deň
24
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM