Jakub Forgács Krimi

Naháňačka na ceste: Bystričan (26) narazil do auta policajtov, došlo na donucovacie prostriedky!

Naháňačka ako z akčného filmu sa skončila nehodou. Mladík (26) podľa slov polície po nej nereagoval na výzvy na vystúpenie, a tak muži zákona zakročili.

Ilustračný obrázok k článku Naháňačka na ceste: Bystričan (26) narazil do auta policajtov, došlo na donucovacie prostriedky!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. „V utorok o 1:00 dokumentovali policajti dopravnú nehodu na ceste 1/59 v smere Donovaly – Banská Bystrica pri obci Motyčky, ktorú spôsobil vodič (26) Škody Octavia z Banskej Bystrice tak, že nereagoval na príkazy príslušníkov Policajného zboru na zastavenie vozidla,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, podľa ktorej nehode predchádzala policajná naháňačka.

M. Faltániová dodala, že rýchlosť jazdy vodič neprispôsobil svojim schopnostiam a vlastnostiam auta, narazil do betónového obvodného kanála na krajnici a následne do pravej časti služobnej Kie Ceed. „Neuposlúchol výzvy na vystúpenie z auta a počas použitia donucovacích prostriedkov spozorovala hliadka Policajného zboru na podlahe auta, medzi sedadlom vodiča a dverami, plastovú ampulku s náplňou bielym práškom, ktorá bola zaistená a zaslaná na expertízne skúmanie,“ pokračovala hovorkyňa.

Ako ďalej spomenula, alkohol u vodiča zistený nebol. „Škoda na vozidlách je odhadnutá na 5 000 eur. Vodič sa pri dopravnej nehode nezranil,“ dodala Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM