Jakub Forgács Rôzne

Nádherné retro na Štiavničkách: Stretnutie veteránov, na ktorom si príde na svoje každý motorista

Aj vám učarovali hukot starých motorov, no o to krajších štvor či dvojkolesových tátošov? Potom pre vás máme tip na akciu priamo v Banskej Bystrici, kde si užijete veteránov ako nikdy predtým.

Ilustračný obrázok k článku Nádherné retro na Štiavničkách: Stretnutie veteránov, na ktorom si príde na svoje každý motorista
Foto: Peter Jankura

V nedeľu 1. mája sa na parkovisku na Štiavničkách uskutoční podujatie, ktoré si zamilujú všetci motoristi, Stretnutie generácií. „Ide v poradí už o 27. ročník podujatia, ktoré pripravujeme ako spomienku na bývalých motocyklových pretekárov, pretože Banská Bystrica bola kedysi kolískou motocyklového športu,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 Jozef Malatinec, podpredseda Veterán klubu Banská Bystrica.

„Minulý rok nám prialo počasie, účastníkov sme mali cez 100 a prišli nielen veterány, ale aj moderné mašiny, každý bol vítaný. Najväčšiu časť zbierky nám ukázal nás člen Marian Polóny, ktorý priviezol autobusy, ale aj nákladné Tatry. Bolo to pekné spestrenie,“ pokračoval Malatinec.

Čo sa týka tohtoročného sprievodného programu podpredseda Veterán klubu Banská Bystrica predpokladá, že by mala byť aj výstava trial motocyklistov. „Tento rok pripravíme aj jazdu pravidelnosti,,“ dodal Malatinec.

Motoristi zotrvajú na parkovisku od 8:00 do 10:45, potom sa presunú na Poniky, kde budú od 11:30 do 12:10 a jazdu ukončia od 12:30 do 14:30 pri Penzióne Selce Čachovo.

Pozrite si v našej fotogalérii zábery z minuloročného Stretnutia generácií!

Čítajte tiež:

Milovníci retra, TOTO by ste nemali prehliadnuť: V Bystrici sa dočkáme stretnutia veteránov, nie však hocijakého

OBRAZOM: Cesta v meste, kde si vodiči musia dať naozaj pozor. Je posiata dierami, vedie pritom až k dvom školám

Foto: ilustračné

Stretnutie generácií na Štiavničkách v OBRAZOCH
12
Galéria
Foto: Peter Jankura
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM