Jakub Forgács Rôzne

Nádherné retro, ktoré učaruje každému motorkárovi: Stretnutie veteránov láka aj nadupaným programom

Milovníci retra sa môžu tešiť! Veteráni sa opäť stretnú vo Vlkanovej, aby predviedli svoje krásne stroje. A nielen to, organizátori pre návštevníkov pripravili ešte oveľa viac.

Ilustračný obrázok k článku Nádherné retro, ktoré učaruje každému motorkárovi: Stretnutie veteránov láka aj nadupaným programom
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu vo Vlkanovej opäť prebehne obľúbené Stretnutie veteránov a ostatných motoriek. Nejde pritom o klasický motozraz, ale kultúrno-spoločenské podujatie, ktoré je určené všetkým priaznivcom veteránov motoriek, tiež automotoveteránov a širokej verejnosti a všetkým, ktorí chcú zažiť pekný zážitok na akcii s celodenným programom určený pre veľkých a malých. Vstup na podujatie je voľný.

Tohto roku organizátori pripravili bohatý program prepojený s rôznymi vedomostnými a zručnostnými súťažami. Tešiť sa môžete aj na vystúpenia hudobných skupín. Najväčším lákadlom bude určite vystúpenie Petra Nagyho so skupinou Indigo, najlepší Roxette revival v Európe Roxette Tribute Band -The RockSet z Prahy, René Lacko a ďalšie hudobné skupiny.

Dopoludnia je pripravená pre najmenších účastníkov rozprávka v podaní hercov z divadla Harry theater a rôzne atrakcie, skákací hrad, detský kútik a súťaže. Tiež je pripravený spoločný výjazd na námestie SNP v Banskej Bystrici, kde veteráni a motorkári zavítajú a budú mať krátku prestávku. Akciu bude moderovať moderátor Igor Duschek.

Tešiť sa môžete aj na tombolu s hodnotnými cenami ako skúter v hodnote 1 000 eur, zájazd do zahraničia pre 2 osoby , podpísaný dres futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka a mnoho ďalších zaujímavých cien.

Táto akcia sa dostáva do povedomia slovenskej verejnosti a návštevnosť má trvalý stúpajúci trend. Vlani sa na akcii zúčastnilo okolo 2 000 ľudí, 500 motoriek a asi 60 autoveteránov. Tohto roku, aj vďaka zaujímavým hosťom, organizátori očakávajú, že budú tieto čísla prekonané.

Program

  • 10:00 prezentácia
  • 10:00 – 12:00 program pre „najmenších motorkárov“
  • 13:30 spoločná jazda na Námestie SNP v Banskej Bystrici
  • 16:00 René Lacko a Downtown Band
  • 18:00 tombola
  • 18:30 Vestis – Kabát Revival
  • 19:30 Roxette Tribute Band Praha
  • 21:00 Peter Nagy a Indigo

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM