Monika Obrtalová Rôzne

Na Sliači padol slovenský rekord

Pri príležitosti 35. výročia uvedenia prvého modelu GOLF GTI na trh sa v piatok 7. októbra na letisku Sliač uskutočnila motoristická akcia GOLF GTI Auto Show. Aj napriek nepriaznivému počasiu mohli návštevníci vidieť jazdné vlastnosti GOLFu GTI Editi

Počas celej akcie mohli návštevníci súťažiť o zaujímavé ceny, ale najmä o GOLF GTI Edition 35 na celý víkend. Programom sprevádzal Richard Vrablec a na záver vystúpila skupina Komajota. Súčasťou akcie bola aj Krv pre motoristov, ktorou Národná a transfúzna stanica Banská Bystrica a spoločnosť Auto Unicom Zvolen chceli podporiť darcovstvo krvi medzi motoristami v regióne Banskej Bystrice a vo Zvolene.

Na základe vyhodnotenia NTS BB sa do akcie zapojilo 400 darcov. Všetci, ktorí prišli, si na podujatí mohli vyzdvihnúť malý darček. Na záver akcie na letisku Sliač účastníci vytvorili slovenský rekord – najviac darcov krvi na fotografii s vozidlom. Do rekordu sa zapojilo 27 darcov krvi. Organizátori prevzali za ustanovujúci rekord certifikát z Knihy slovenských rekordov.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM