Jakub Forgács Krimi

Na rýchlostnej ceste R1 sa stala búračka: Rozbehnutý kamión to napálil do cestárskeho vozíka!

Tak to sa veru len tak nevidí! Pri nehode na R1-tke si to poriadne odniesol cestársky vozík. Niet sa čo čudovať, vrazil do neho rozbehnutý kamión.

Ilustračný obrázok k článku Na rýchlostnej ceste R1 sa stala búračka: Rozbehnutý kamión to napálil do cestárskeho vozíka!
Zdroj: Policajný zbor SR

Na rýchlostnej ceste R1 medzi Banskou Bystricou a Sliačom sa stala kuriózna nehoda. Ako informoval portál Joj.sk, odstavený cestársky vozík označoval pokazený autobus na ceste, keď to zrazu prišlo.

Cestári si všimli rozbehnutý kamión iba pár metrov pred sebou. Našťastie sa zrážke stihli vyhnúť útekom. Vozík však už zachrániť nedokázali, kamión ho zdemoloval a tiež vážne poškodil aj cestárske výstražné dosky.

„Vodič dostatočne nevenoval pozornosť vedeniu vozidla,“ informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Vodič (43) kamiónu sa pri nehode zranil od rozbitého skla, ale nehoda sa zaobišla bez vážnych zranení. Na mieste dostal podľa portálu noviny.sk pokutu 650 eur a polícia škody predbežne vyčíslila na 25 000 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM