Michal Majer Rôzne

Na oslavy do Banskej Bystrice vlakom za polovicu

Železničná spoločnosť Slovensko, a. s., ponúka cestujúcim na oslavy 66. výročia Slovenského národného povstania v Banskej Bystrici spiatočný cestovný lístok za cenu jednosmerného.

Stačí si kúpiť jednosmerný cestovný lístok odkiaľkoľvek na Slovensku do Banskej Bystrice. Po označení cestovného lístka pečiatkou organizátora osláv (organizátorom osláv je Múzeum SNP Banská Bystrica) platí cestovný lístok aj na cestu späť do východiskovej stanice. Oslavy budú v Banskej Bystrici v sobotu 28. augusta a v nedeľu 29. augusta 2010.

Ponuka platí v 1. alebo 2. vozňovej triede vlakov všetkých kategórií vo vnútroštátnej preprave. Pri ceste povinne miestenkovým vlakom je treba mať platnú miestenku. Miestenky, lôžkové a ležadlové lístky si účastníci platia v plnej výške. Cestovné lístky sa budú označovať pečiatkou organizátora osláv len v pokladnici Múzea SNP. Ponuku je možné využiť od nultej hodiny v sobotu 28. augusta do polnoci 30. augusta 2010.

Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom sú na čísle Kontaktného centra 18 188, v osobných pokladniciach Železničnej spoločnosti Slovensko, a.s., alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM