Tlačové správy

Na kulinárskom dni v METRO Zvolen sa porcioval mečiar

Zaujímavé ochutnávky, kulinárske dobroty aj rybie špeciality - posledný septembrový piatok sa vo zvolenskom METRO niesol v znamení skutočne pestrej prehliadky dobrôt a kuchárskych show.

Ilustračný obrázok k článku Na kulinárskom dni v METRO Zvolen sa porcioval mečiar
Zdroj: Dnes24.sk

V rámci akcie Spoločne vo Zvolene už 15 rokov sa tam stretla kuchárska špička, ktorá predviedla tú najlepšiu kulinársku šou. Návštevníci mohli obdivovať kuchárske umenie šéfkuchára z hotela Sitno vo Vyhniach, hotela Poľana zo Zvolena, hotela Residence & Club z Donovalov, aj zo zvolenskej reštaurácie Home Season. Okrem toho bolo pre nich pripravené množstvo ochutnávok od domácich slovenských výrobcov, no tiež autogramiáda šéfkuchára METRO Vojta Artza a jeho inšpiratívnej kuchárskej knihy.Obľúbený kuchársky majster mal pre návštevníkov pripravenú aj jednu nečakanú lahôdku – porciovanie čerstvo vylovenej obrovskej ryby. „Drobčeka“, ktorý vážil úctyhodných 26 kíl, nielen rozkrájal, ale pred zrakmi divákov z neho vykúzlil aj rybie pochúťky. Na tých si všetci prítomní ochotne pochutnali.„Sme radi, že sme mohli naživo ukázať našim zákazníkom aj inú tvár veľkoobchodu METRO. Chceme, aby ľudia pochopili, že sa snažíme prinášať im to najlepšie zo sveta, aj zo Slovenska. Ponúkame im čerstvé výrobky, okrem toho podporujeme miestnych výrobcov, ale hlavne sme im vďační za ich vernosť. Toto určite nebola posledná akcia, ktorú máme pre nich v pláne,“ hovorí Dana Lukáčová, riaditeľka METRO Zvolen.

Lákavú jesennú aj zimnú ponuku, ako aj množstvo ďalších atraktívnych akcií pripravuje METRO v rámci akcie Spoločne na Slovensku 15 rokov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM