Monika Obrtalová Krimi

Na Hornej ulici sa opäť kradlo!

Všetky štyri kolesá z auta ukradol vo Vidinej v okrese Lučenec neznámy zlodej, ďalší sa v Banskej Bystrici vlámal do skladu športovej predajne. Ku skutku došlo v čase od pondelka 27. decembra popoludnia do stredy 29. decembra rána na Hornej ulici. Pá

„Páchateľ rozbil sklobetónovú výplň na sklade, ktorý sa nachádza vedľa predajne, vošiel dovnútra, odkiaľ ukradol spomínané predmety. Banskobystrickej spoločnosti spôsobil škodu tisíc eur,“ upresnila hovorkyňa KRPZ Mária Faltániová.

Zlodeji však úradovali aj vo Vidinej v okrese Lučenec, kde neznámy lupič ukradol všetky štyri kolesá z auta v čase od pondelka 27. decembra do stredy 29. decembra rána. „Osobné motorové vozidlo Fiat Brava bolo zaparkované v blízkosti katolíckeho kostola na Školskej ulici vo Vidinej. Krádežou štyroch pneumatík s diskami spôsobil majiteľovi z Mýtnej škodu odhadnutú na 400 eur,“ objasnila hovorkyňa. V obidvoch prípadoch už polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže, za čo hrozí páchateľom trest odňatia slobody až na dva roky.

Zdroj: TASR Foto: internet

krpz3012
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM