Monika Földešiová Tlačové správy

Na Graniari sa už býva! Pozrite, ako môže vyzerať váš dom snov

Aj vy snívate o modernom rodinnom domčeku s vlastnou záhradou a krásnym panoramatickým výhľadom? Tak skúste domy na Graniari v Banskej Bystrici. Komfortné bývanie v krásnom prostredí.

Ilustračný obrázok k článku Na Graniari sa už býva! Pozrite, ako môže vyzerať váš dom snov
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Pohodlná obývačka, priestranná kúpeľňa, jedinečný výhľad na mesto, vlastný domček… To je sen snáď každého z nás. Novovybudované domy na Garniari vám tento sen môžu splniť.

Domáce paničky poteší veľká kuchyňa spojená s jedálňou, rodiny zasa garáž pre 2 autá. Na pozemkoch sa nachádza predzáhradka aj záhradka, kde si môžete pestovať vlastné plody, alebo tráviť voľný čas s priateľmi a rodinou.

Zeleň v meste

Aj napriek tomu, že domy sú situované v prírode, cesta do centra alebo za nákupmi vám nezaberie viac ako 7 minút. V blízkosti Graniara je zdravotné stredisko, školy, škôlky, dobre známe obchodné centruma „Európa“ a samozrejme aj relaxačné a športové centrá. Iba Graniar vám ponúka jedinečnú kombináciu zelene a prírody s výhodami bývania v meste.

Tieto 3-podlažné domy môžete kúpiť až v troch variantách, ako holodom, štandard alebo až nadštandard. Dom s úžitkovou plochou 209m2 s pozmekom už od 183 060 € !!!

A navyše…

  • k domom vedie novovybudovaná príjazdová cesta
  • kúpiť si môžete aj samostatne pozemky
  • investor ráta so zachovním výhľadu pre obyvateľov aj v prípade realizácie ďalšej výstavby, takže o svoju panorámu neprídete ani po rokoch ;)

Príďte sa presvedčiť sa na vlastné oči a navštívte vzorový dom na Graniari. Každý pracovný deň od 11:00 do 17:30.
V prípade, že Vám uvedené otváracie hodiny alebo dni nevyhovujú, radi sa Vám prispôsobíme. Dohodnite si termín na telefónnom čísle: 0902 11 77 77.

Graniar sa nachádza v Banskej Bystrici, v tesnej blízkosti mesta. K rodinným domom sa pohodlne dostanete z R1– ky, ktorá smeruje na Donovaly alebo v opačnom smere do Zvolena a Bratislavy. Od zjazdu z tejto cesty vás delia už len dve minúty od domov, ktoré sú situované nad mestom, na úbočí kopca, ktorému všetci Bystričania od nepamäti vravia Graniar.

Viac na www.graniar.sk alebo FB stránke https://www.facebook.com/…nskabystrica

foto: www.graniar.sk

Domy na Graniari
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM