Jakub Forgács Správy

Na bystrickom námestí sa bude opäť protestovať. Pozrite, kedy vyjdú ľudia do ulíc

Nespokojnosť ľudí s vyšetrovaním vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ako aj s aktuálnou politickou situáciou, vyústila do ďalšieho protestu. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Na bystrickom námestí sa bude opäť protestovať. Pozrite, kedy vyjdú ľudia do ulíc
70
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Bystričania opäť vyjdú do ulíc. Ďalší protest pod názvom Banská Bystrica za slušné Slovensko sa bude konať pod Urpínom už v piatok 22. júna 2018 o 18:00. Organizátormi podujatia sú občianska iniciatíva Nie v našom meste a CKO – Centrum komunitného organizovania.

„Vo štvrtok 21. júna 2018 uplynú štyri mesiace od vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Do dnešného dňa nepoznáme meno vraha ani objednávateľov. Miesto toho vieme, že pri vyšetrovaní tejto vraždy od prvého dňa prišlo k viacerým pochybeniam,“ uvádzajú organizátori v udalosti k podujatiu.

„V piatok 22. júna 2018 uplynú tri mesiace od vtedy, ako bola vymenovaná vlada Petra Pellegriniho. Za tri mesiace neprišlo k žiadnej zásadnej zmene alebo vôbec snahe o túto zmenu. Nevideli sme a nevidíme žiadny signál toho, že vláda chce obnoviť dôveru ľudí v štátnu moc,“ pokračujú so slovami, že dodnes nevidia ani žiadnu pomoc farmárom, ktorých stále obťažujú organizované mafiánske skupiny.

„Príďte spolu s nami zhodnotiť tri mesiace vlády. Príďte spoločne s nami ešte pred prázdninami všetkým politikom povedať, že nikam neodchádzame, že chceme a budeme bojovať o slušné a spravodlivé Slovensko,“ pozývajú organizátori v piatok 22. júna o 18:00 na Námestie SNP.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z posledného protestu Za slušné Slovensko v Bystrici!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Ľudia vyšli do ulíc. Takto vyzeral protest na bystrickom námestí
70
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM