Marcel Páleš Kultúra

Muž (62) pokúšal vo Fončorde: A keby len ženy!

V stredu popoludní medzi 16:00 a 17:30 na Okružnej (Fončorda) podľahlo nielen niekoľko žien v rôznom veku pokušeniam muža z Bratislavy. Boli sme na mieste činu!

Ilustračný obrázok k článku Muž (62) pokúšal vo Fončorde: A keby len ženy!
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu (20. marca) popoludní si na Okružnej ulici (mestská časť Fončorda) v Banskej Bystrici sadol známy muž a ľudí privádzal k Pokušeniu. Samozrejme, nesadol si tam len tak, na zem a ani ich neobťažoval sexuálne… Verejná knižnica Mikuláša Kováča (VKMK) totiž vo svojej pobočke na Okružnej privítala spisovateľa Petra Holku. Ten predstavoval svoju novú knihu Pokušenie.

Počas niekoľkých vstupov, keď spisovateľ čítal úryvky z knihy, nastalo až hrobové ticho, prerývané len občasným chichotom najmladších. Boli to napríklad miesta v knihe, kde autor opisoval čarovné chvíle malého chlapca, ktorý cez kľúčovú dierku pozoruje nahú slečnu, po ktorej túži. Holka opäť nesklamal, keďže opisy diania v chlapcovom vnútri či zobrazenie mladého ženského tela pútavo vtiahli do deja zrejme všetkých prítomných.

Holka často tvorí aj pri relaxačných chvíľach neďaleko Banskej Bystrice, v Ľubietovej. Milé kultúrne podujatie v útulnom prostredí knižnice moderoval riaditeľ VKMK Peter Klinec a pauzy medzi slovom príjemne vyplnil gitarista a spevák Bohdan Haluz Mezei. Prítomní tak mohli zabudnúť na každodenné starosti, keď sa slobodne nechali pokúšať známym slovenským spisovateľom.

Foto: VKMK

Holka na Okružnej
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM