Monika Obrtalová Rôzne

Mikuláš sa v Banskej Bystrici zbláznil!

Mikuláš prichádza so ShopCity do Banskej Bystrice! Chcete vedieť akú nádielku vám priniesol? Neodolateľné francúzske palacinky len za 30 centov v palacinkárni PIGI´S coffee de crépes.

(PR) ShopCity prináša tie najlepšie vychytávky v tvojom meste so zľavami až do výšky 90%! Na čo sa môžete v Banskej Bystrici so ShopCity tešiť v ďalších dňoch? Relaxačné wellness pobyty, romantické víkendy, adrenalínové športy, zážitky, najlepšie reštaurácie a bary, kurzy, výlety, vstupenky, kozmetické ošetrenia, procedúry na chudnutie, beauty salóny a ešte oveľa viac. Všetko so zľavami až do výšky 90%!

ShopCity vám dá vychytený tip na darček! Darčekový CityKupón, ktorý sa dá kúpiť na ShopCity je ideálny tip na darček pre vašich blízkych – s možnosťou umiestnenia vlastného venovania a samozrejme bez označenia ceny. Skvelé tipy na vianočné darčeky so zľavami vďaka novému spôsobu hromadného nakupovania na internete.

**Ako si ShopCity vychytávku kúpiť? ** Vychytávku je možné získať jednoduchým spôsobom – stačí navštíviť stránku www.shopcity.sk, kliknúť na „kúpiť“ a zadať mailovú adresu. Peniaze sa odrátajú až po záväznom potvrdení objednávky v ďalšom kroku a výbere spôsobu platby. K zaplateniu dochádza vždy iba vtedy, ak je vychytávka aktívna – čiže sa dosiahol stanovený minimálny počet ľudí k aktivácii. V opačnom prípade zákazník neplatí nič. Na aktiváciu vychytávky je potrebných vždy určité množstvo záujemocov. Šance na získanie atraktívnej zľavy sú väčšie, ak ponuku odporučíte známym a priateľom.

**Ako využiť kúpenú službu či produkt? ** Po aktivácií vychytávky dostanú zákazníci CityKupón, ktorý ich oprávňuje k využitiu služby alebo zakúpeniu daného produktu u obchodníka. CityKupón je potrebné vytlačiť, predložiť u obchodníka a následne si luxusnú službu užiť. CityKupóny majú spravidla 3 až 6 mesačnú platnosť.

**Ako funguje hromadné nakupovanie? ** Shopcity.sk je interaktívna služba, ktorá na internete spája kúpyschopných zákazníkov a úspešné lokálne firmy. Na základe overených pravidiel čoraz obľúbenejšieho systému hromadného nakupovania Shopcity ponúka vopred stanovenému počtu záujemcov možnosť zakúpiť si kupón na zľavu u vybraného obchodníka v časovom limite.

Aktuálnych ShopCity vychytávky vo vašom meste nájdete na www.shopcity.sk.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM