Marcel Mojžiš Hokej

Michal Handzuš chce hrať v Bystrici. Zedník zvažuje...

Správa, ktorá môže bystrických fanúšikov len potešiť. V drese extraligového klubu HC'05 Banská Bystrica by sa počas výluky v NHL mohol objaviť útočník San Jose Sharks Michal Handzuš. V hre je dokonca možnosť, že tím by posilnil aj ostrieľaný úto

Pre hokejportal.net to potvrdil tréner „baranov“ Vladimír Országh.** „Michal s nami trénuje. Len podstúpil menší zákrok na chrbte, kde mu vyberali nejaké veci. Má tam ešte stehy a preto je opatrný. Už sme, samozrejme, spolu hovorili a vyzerá to tak, že ak bude výluka pokračovať dlhšie, nastúpil by v našom tíme,“** cituje portál Országha.

[blockquote]Országh s banskobystrickým odchovancom Handzušom hrával spolu v minulosti aj v drese slovenskej reprezentácie, ale svojho niekdajšieho „parťáka“ do ničoho netlačí. „On sám musí vedieť, kedy bude pripravený. Ja predpokladám, že trénovať bude s nami ešte minimálne dva týždne a až potom nastúpi na nejaký zápas. Ale možno prekvapí a bude hrať už skôr. Môj pohľad však je, že začne v druhej polovici októbra. Je to na ňom, on najlepšie pozná svoje telo,“ tvrdí Országh.[/bloc­kquote] V hre je aj možnosť že by sa v drese Banskej Bystrice objavil aj ďalší skúsený útočník Richard Zedník. **„Rišo s nami ešte netrénoval, ale je možné, že sa pripojí k tímu. Ale tlačiť na neho nechcem. Po tragédii, ktorá sa stala Paľovi Demitrovi nehral celú minulú sezónu a na hokej trochu zanevrel. Ja ho nútiť nechcem. Ak sa rozhodne negatívne, nedá sa nič robiť a môžeme mu len gratulovať k peknej kariére. Ak by ju chcel ešte predĺžiť u nás, boli by sme veľmi radi. Ešte však nie je rozhodnutý. Uvidíme,“ **dodal pre hokejportal.net tréner Országh.

bystrica24.sk/tasr Foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM