Monika Obrtalová Rôzne

Mexická a domáca kuchyňa pod jednou strechou

Snívate o dovolenke v Mexiku? Túžite zažiť atmosféru tejto krajiny preslávenej sombreros, banditos a pálivými jedlami? Chcete si pochutiť na miestnych špecialitách, no nemáte na cestu do Mexika? Máme pre vás riešenie! Odteraz už nemusíte jazdiť nikam

Jemná paradajková polievka s koriandrom podávaná s krehkými kúskami tortily, šťavnaté kúsky bravčoviny s cesnakom, cibuľkou a kúskami pomarančov známe ako Carnitas alebo kuracie mäsko so zmesou papriky, cibuľky, mletej škorice podávané so salsou a kyslou smotanou nazývané Fajitas. Tieto, ale aj ďalšie špeciality mexickej kuchyne môžete ochutnať v príjemnom prostredí reštaurácie Mexický dvor na Oremburskej ulici 2/a, ktorá vás prekvapí bohatou ponukou a pestrým výberom pokrmov.

Reštaurácia Mexický dvor ponúka okrem tradičných špecialít aj klasickú domácu kuchyňu v podobe obedového menu, kde si za cenu 3,30 eur môžete vybrať z dvoch alebo troch ponúkaných jedál. K dennému menu je podávaný aj nápoj zadarmo. V ponuke reštaurácie Mexický dvor je aj donášková služba obedového menu priamo do kancelárie alebo domu na telefónnom čísle 0917 738 212/ 0902 558 283. Novinky priamo z Mexika si môžete nájsť na [link=http://www­.mexickydvor.sk/]www.mexickydvor.sk[/link] a aktuálne obedové menu vždy v pondelok ráno aj na našej stránke.

„Vraví sa, že láska prechádza žalúdkom. Preto dúfame, že si našu reštauráciu zamilujete. Okrem profesionálne vyškoleného personálu sa u nás môžete tešiť na široký výber špecialít a nápojov. V príjemnom prostredí našej reštaurácie bude aj pracovný obed vždy príjemnou záležitosťou a večera s rodinou alebo priateľmi radostným zážitkom. Privíta Vás kľudná a príjemná atmosféra s ústretovým personálom a profesionálnym prístupom. Prostredie, v ktorom sa na kvalitu jedla kladú veľké nároky a ku každej objednávke sa pristupuje s maximálnou pozornosťou a starostlivosťou. To sú hlavné ingrediencie, vďaka ktorým dúfame a veríme, že sa k nám budete radi znova a znova vracať,“ pozýva všetkých do reštaurácie jej majiteľ.

/PR/

mexicky dvor
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM