Jakub Forgács Rôzne Správy

Mestský ples opäť v Bystrici. Lákadlami Kristína, Peter Nagy a to nie je všetko!

Plesová sezóna je síce ešte ďaleko, no už teraz sa je na čo tešiť. Čo všetko čaká návštevníkov na plese mesta? Zisťovali sme viac!

Ilustračný obrázok k článku Mestský ples opäť v Bystrici. Lákadlami Kristína, Peter Nagy a to nie je všetko!
23
Galéria

Plesovú sezónu v Banskej Bystrici otvorí Mestský ples 13. januára v Hoteli Lux. „Vstupné je vo výške 80 eur,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 hovorkyňa primátora Zdenka Sekerešová so slovami, že na ples boli pozvaní ambasádori, ktorí budú v roku 2017 tvárami získaného titulu Európske mesto športu.

Návštevníci sa môžu tešiť na pestrý program. „Vystúpi Faber Dance Team Slovakia, Komorný orchester a žiaci tanečného odboru Konzervatória J.L.Bellu, Happy Band Orchestra, speváčka Kristína, Peter Nagy, Hudobná skupina Panama a Ľudová hudba Juraja Pecníka,“ pokračovala hovorkyňa.

Ples s kapacitou 320 osôb je prístupný všetkým Bystričanom či cezpoľným. Lístky sú v predaji v Informačnom centre mesta a v Hoteli Lux. Ako ďalej uviedla Sekerešová, súčasťou plesu bude aj tombola. Čo sa týka menu, hostia sa o ňom môžu informovať pri kúpe lístkov na ples.

Odporúčané spoločenské oblečenie je „Black tie“. Pre pánov je vhodným oblečením smoking, resp. tmavý oblek, biela košeľa, čierny motýlik a čierne topány. Dámy najviac zažiaria vo veľkej večernej toalete (dlhé spoločenské šaty).

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery vianočnej atmosféry v uliciach nočnej Bystrice!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Krása Vianoc v uliciach nočnej Bystrice
23
Galéria
Foto: Peter Braciník
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM