Jakub Forgács Iné športy

Fitness ihrisko, divácka tribúna aj petangové dráhy: Mestský park má mať nový šat!

Občianske združenie New Faces chce v rámci komplexnej úpravy mestského parku vybudovať atraktívne miesto, ktoré by v jednotlivých etapách zahŕňalo výstavbu ihrísk a obnovu zelene spolu s osadením informačných tabúľ o životnom prostredí. Projekt môžete podporiť aj vy a to svojím hlasom...

Ilustračný obrázok k článku Fitness ihrisko, divácka tribúna aj petangové dráhy: Mestský park má mať nový šat!
Zdroj: TASR

Športový areál a miesta pre aktívne trávenie času ľudí všetkých vekových kategórií by mali obsahovať detské ihrisko, multifunkčné ihrisko s diváckou tribúnou, dve petangové dráhy, okrasnú skalku, outdoorové fitness ihrisko, ale tiež šatne na prezliekanie sa.

OZ vypracovala projekt, ktoré sa týka vybudovania vonkajšieho fitnes, ktoré by navrátilo ľudí k aktívnemu tráveniu voľného času v prírodnom prostredí a k športovaniu a zároveň by pomáhalo rozvíjaniu sociálnych zručností v zmysle tvrdenia „V zdravom tele zdravý duch“. Fitnes by mohli využívať aj zdravotne postihnutí, nakoľko stroje budú určené aj im a poskytne sa im priestor pre stretávanie sa v príjemnom prostredí a získajú možnosť spoznávania nových ľudí.

Projekt výstavby vonkajšieho ihriska môžete podporiť svojím hlasom tu.

Text a foto: OZ New Faces, ilustračné

Mestský park je v dezolátnom stave: Svitá nádej, že v ňom vyrastie multifunkčný
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM