Jakub Forgács Správy

Mesto sa na Bystričanov obrátilo so ŽIADOSŤOU: Toto počas VEĽKEJ noci NEROBTE

Bystrica v súčinnosti so zazmluvneným dodávateľom služby bude počas blížiacich sa veľkonočných sviatkov zabezpečovať odvoz odpadu v upravenom režime. Čo to znamená pre ľudí?

Ilustračný obrázok k článku Mesto sa na Bystričanov obrátilo so ŽIADOSŤOU: Toto počas VEĽKEJ noci NEROBTE
Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Mesto Banská Bystrica v súčinnosti so zazmluvneným dodávateľom služby bude počas blížiacich sa veľkonočných sviatkov zabezpečovať odvoz odpadu v upravenom režime. Informoval o tom Miroslav Strelec z Kancelárie primátora. „Bez zmeny, podľa harmonogramu, bude zabezpečený odvoz zmesového komunálneho odpadu, triedeného, objemného, záhradného a kuchynského odpadu na Veľký piatok, 29. marca a v sobotu, 30. apríla 2024,“ spomenul.

„Počas Veľkonočného pondelka, 1. apríla 2024 sa odvoz neuskutoční,“ poznamenal Strelec.

„Pripravený je však náhradný termín, a to o deň neskôr, 2. apríla. Zber papiera v bytových domoch z 1100 litrových nádob, sa z organizačných a kapacitných dôvodov presúva z utorka, 2. apríla na stredu, 3. apríla,“ vymenoval.

„Žiadame všetkých vlastníkov a držiteľov motorových vozidiel, aby počas tejto exponovanej doby, so zvýšenou tvorbou odpadu a nárokom na parkovanie, autá zaparkovali tak, aby nebránili zberu odpadu,“ dodal Strelec so slovami, že sa tým zabezpečí jeho bezproblémový zber v jednotlivých mestských častiach.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM