Tlačové správy

Mega mačka i bezsrstý miláčik orientu: Výstava domácich miláčikov je opäť tu! + SÚŤAŽ

Opäť je tu jeseň a už tradičná bystrická Medzinárodná výstava mačiek. Tá si za 6 rokov svojej existencie získala veľa priaznivcov nielen medzi európskymi vystavovateľmi, ale aj medzi divákmi. Aha, aké vzácne plemená si tam môžete pozrieť.

Ilustračný obrázok k článku Mega mačka i bezsrstý miláčik orientu: Výstava domácich miláčikov je opäť tu! + SÚŤAŽ
Zdroj: TASR

V dňoch 18.- 19.10.2014 sa znovu stretnú priaznivci mačiek, už na 11. a 12. Medzinárodnej výstave mačiek, ktorá sa bude konať v Banskej Bystrici, v športovej hale Dukla na Štiavničkách.

Na výstavu, ktorá sa koná pod záštitou primátora mesta Banská Bystrica, sa už teraz prihlásili vystavovatelia z mnohých krajín Európy – zo Slovenska, z Poľska, Čiech, z Maďarska a Rakúska. Posudzovať krásu, ladnosť a proporcie vystavovaných mačiek prídu medzinárodní posudzovatelia z Fínska, Dánska, Francúzska, Talianska a Slovenska.

Výstava je špecifická aj svojou vlastnou súťažou o „najkrajší chovný pár“ a „najúspešnejšieho chovateľa výstavy“. Medzi vystavovanými mačkami nebudú chýbať aj menej známe plemená ako orientálna, mačky bez srsti – sphynx, či mačky maincoon, ktoré patria medzi najväčšie na svete.

V športovej hale, ktorá bude pre verejnosť otvorená od 10:00 do 18:00 hod., bude tiež možné zakúpiť krmivá, či iné potreby pre našich štvornožcov, od našich aj zahraničných predajcov. Pre deti bude pripravené aj umelecké maľovanie na tvár a svoju šancu na lepší život sa tu budú snažiť tiež nájsť mačičky z útulkov z B. Štiavnice a Zvolena.

VYHRAJTE voľné vstupenky!

Poďte si pozrieť týchto prítulných domácich miláčikov aj vy. Ak sa zapojíte do našej súťaže, vyhrať môžete po dva voľné lístky.
Na mail sutaz@global24.sk nám napíšte, ako sa volá spomínaná mačka bez srsti.
Odpovede posielajte najneskôr do piatka 10.10.2014, nezabudnite uviesť svoje celé meno a kontaktné údaje.

Výstava mačiek v Bystrici
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM