Jakub Forgács Správy

Medzi Bystricou a Zvolenom bude výluka. Vlakové spojenia nahradia autobusy

V rámci výlukových prác sa zrealizuje výmena koľajníc, opravia sa koľajové lôžka koľaje a opraví sa železničné priecestie. Pozrite kedy a ako sa to dotkne cestujúcich!

Ilustračný obrázok k článku Medzi Bystricou a Zvolenom bude výluka. Vlakové spojenia nahradia autobusy
Zdroj: TASR

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú 25. apríla do 27. apríla v čase od 7:55 do 18:00 realizovať výlukové práce v úseku ŽST Zvolen os. st. – ŽST Sliač – ŽST Vlkanová. Informoval o tom hovorca ŽSR Michal Lukáč.

„V rámci výlukových prác sa zrealizuje výmena koľajníc, opravia sa koľajové lôžka koľaje a opraví sa železničné priecestie v km 1,475 (SP1134) a km 8,722 (SP1140). Počas výluky bude vykonané aj čistenie koľaje a výmena koľajníc. Práce budú realizované zamestnancami ŽSR,“ uviedol Lukáč.

Ako ďalej uviedol, odrieknuté vlakové spojenia budú 25. – 26. apríla 2019 v úseku Zvolen os. st. – Vlkanová a 27. apríla v úseku Zvolen os. st. – Sliač Kúpele nahradené autobusovou dopravou.

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM