Jakub Forgács Správy

Medzi Bystricou a Breznom zvýšte opatrnosť. Opravy mostov obmedzia vodičov

Pripravte sa na striedavé vedenie dopravy z obidvoch smerov jazdy v jednom jazdnom pruhu s reguláciou prenosným svetelným signalizačným zariadením. Kedy a kde treba rátať s obmedzeniami?

Ilustračný obrázok k článku Medzi Bystricou a Breznom zvýšte opatrnosť. Opravy mostov obmedzia vodičov
7
Galéria
Zdroj: TASR

„Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici informuje všetkých vodičov o dočasnej zmene organizácie dopravy na ceste I/66 v súvislosti s opravou dilatácií mostov medzi križovatkou Lučatín (motorest) a križovatkou Ľubietová a pred križovatkou na výjazde z Medzibrodu pri Brusne, ktorá začína už v utorok 9. mája 2017,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Dočasná zmena organizácie dopravy spočíva v striedavom vedení dopravy z obidvoch smerov jazdy v jednom jazdnom pruhu s reguláciou prenosným svetelným signalizačným zariadením. Predpokladaný čas prác v závislosti od vývoja počasia je približne 14 dní. Práce budú prebiehať postupne najprv na moste pri motoreste neďaleko Lučatína, následne na moste pri obci Medzibrod,“ pokračovala hovorkyňa.

Dopravný inšpektorát žiada nielen vodičov, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávkyo disciplinované a ohľaduplné správanie, tiež o zvýšenú pozornosť, opatrnosť, ako aj o zvýšenú trpezlivosť vodičov počas prác, zároveň žiada vodičov o rešpektovanie a dodržiavanie dopravných obmedzení vyplývajúcich z prenosného dopravného značenia.

Foto: ilustračné

Autá
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM