Jakub Forgács Správy

MDD v Bystrici bude: Ak sa však s deťmi chcete zúčastniť, toto treba urobiť

Vstup bude bezplatný, ale je možný len so vstupenkou, ktorú je potrebné rezervovať si vopred.

Ilustračný obrázok k článku MDD v Bystrici bude: Ak sa však s deťmi chcete zúčastniť, toto treba urobiť
9
Galéria
Zdroj: TASR

Štvrtá fáza uvoľňovania vládnych opatrení platná od 20. mája 2020 dovoľuje organizátorom usporadúvať hromadné podujatia športovej, kultúrnej, spoločenskej či inej povahy v počte maximálne do 100 ľudí. Preto muselo mesto prispôsobiť aj program v rámci osláv MDD. Informovala o ňom hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková.

Za prísnych opatrení

„Napriek tomu, že v súčasnosti nám situácia nedovoľuje organizovať Medzinárodný deň detí v rozsahu ako po iné roky, najmenší Banskobystričania sa predsa len môžu tešiť na milý program. Predstavenia, ktoré pripravujeme, sa uskutočnia na nádvorí Robotníckeho domu podľa aktuálnych nariadení vlády, za prísnych hygienických opatrení. V prípade nepriaznivého počasia sa presunieme do interiéru. Veríme, že rozprávka Danka a Janka v podaní divadla Neline detičky poteší,“ hovorí Lýdia Baranová, vedúca Robotníckeho domu.

V dvoch turnusoch

Ako uviedla Marhefková, divadelné predstavenie v trvaní 45 minút sa uskutoční v dvoch turnusoch, t. j. o 10:30 hod. a 15:30 hod.

„Vstup je bezplatný, ale bude možný len so vstupenkou, ktorú je potrebné rezervovať si na tel. č. 048/4330 555; 048/4330 532 alebo prostredníctvom e-mailov: zuzana.kohutova@banskabystrica.sk alebo zuzana.chrenkova@banskabystrica.sk,“ dodala Marhefková.

V priloženej fotogalérii nájdete zábery detských ihrísk, ktoré sú už opäť v prevádzke!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Otvorené detské ihriská v Bystrici
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM