Tlačové správy

Máte už dosť homeofficu? Na tomto mieste rozbehnete svoju prácu naplno

Pandemické opatrenia sa uvoľňujú a s ním končí aj odporúčaný homeoffice, ktorí sa dotýkal viacerých z vás. Zabudnite na rušivé domáce prostredie a vymeňte ho za pohodlné kancelárie v Banskej Bystrici, v ktorých môžete realizovať všetky svoje projekty alebo úlohy.

Ilustračný obrázok k článku Máte už dosť homeofficu? Na tomto mieste rozbehnete svoju prácu naplno
Zdroj: Coworking club

Patríte aj vy k ľuďom, ktorí vyhľadávajú trochu spoločnosti, ale zároveň potrebujú pokoj a sústredenie pri svojej práci? Coworking v Banskej Bystrici je potom pre vás ako stvorený.

Novinári, podnikatelia, freelanceri, programátori, marketéri, … Vy všetci môžete využívať zdieľané kancelárie len príležitostne alebo na pravidelnej báze. Samozrejme všetko v rámci bezpečnostných opatrení – priestory sú vybavené germicídnymi žiaričmi, ktoré si poradia s každým vírusom.

Zdroj: Coworking club

V moderne zariadených klimatizovaných priestoroch Coworking clubu vám nič nebude chýbať. K dispozícii máte okrem stola a stoličky aj wifi pripojenie, občerstvenie a využiť môžete aj tlačiareň či kopírku. V ponuke sú aj ďalšie možnosti v závislosti od vami vybranej formy.

Pokiaľ potrebujete zorganizovať firemné stretnutie či prednášku do 25 ľudí, k tomu poslúži plne vybavená konferenčná miestnosť.

Rezervujte si svoje miesto v coworking centre už teraz a rozbehnite svoj pracovnú morálku naplno.

Viac info na www.coworkingclub.sk

V OBRAZOCH: Príjemné priestory bystrického coworkingu
9
Galéria
Zdroj: Coworking club

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Coworking club
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM