Jakub Forgács Správy

Máte nápad, ako v Bystrici vylepšiť opatrenia v oblasti dopravy? TU sa môžete vyjadriť

Každý, koho zaujíma téma skvalitňovania rôznych druhov dopravy a mobility obyvateľov i návštevníkov mesta, môže prísť so svojimi podnetmi do jednej z piatich lokalít.

Ilustračný obrázok k článku Máte nápad, ako v Bystrici vylepšiť opatrenia v oblasti dopravy? TU sa môžete vyjadriť
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Strategický dokument Plán udržateľnej mobility, ktorý pre mesto spracúva riešiteľský tím zo Žilinskej univerzity v Žiline, sa dostal do ďalšej fázy. Informovala o tom Zdenka Marhefková, hovorkyňa primátora.

„Vo štvrtok, 16. septembra budú môcť obyvatelia Banskej Bystrice od 14.30 hod. do 17.00 hod. individuálne pripomienkovať a navrhovať zlepšenia opatrení v oblasti dopravy v meste pod Urpínom na stretnutiach s odborníkmi,“ uviedla Marhefková.

Ako spomenula, každý, koho zaujíma téma skvalitňovania rôznych druhov dopravy a mobility obyvateľov i návštevníkov mesta, môže prísť so svojimi podnetmi do jednej z piatich lokalít: Sásovská cesta pod ZŠ Ďumbierska, ulica na Uhlisku pri ZŠ Golianova, Moskovská ulica pod ZŠ Moskovská, Poľná ulica v Radvani pri škole Dráčik a pri Mestskom úrade na ul. Československej armády.

Ďalšie aktuálne správy

"Okrem toho môžu obyvatelia naďalej pripomienkovať zlepšenia prostredníctvom online dotazníkov elektronicky dodala Marhefková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality z Banskej Bystrice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM