Jakub Forgács Rôzne Správy

Máme 7 TIPOV, ako si užiť aj UPRŠANÉ dni: Na svoje si prídu milovníci ADRENALÍNU i POHODY

Daždivé počasie odrádza od aktivít mnohých ľudí. Pozreli sme sa na miesta v Bystrici, kde sa odreagujete aj v poriadnom nečase.

Ilustračný obrázok k článku Máme 7 TIPOV, ako si užiť aj UPRŠANÉ dni: Na svoje si prídu milovníci ADRENALÍNU i POHODY
7
Galéria
Zdroj: Mesto Banská Bystrica / Motokáry Banská Bystrica / Bounce park

Na prelome týždňov sme sa v Banskej Bystrici dočkali daždivého počasia, pred ktorým dokonca varovali aj meteorológovia. Nielen, že môže výdatne pršať, ale hrozia aj povodne. Pokiaľ sa nečasu chcete vyhnúť a hľadáte si zaujímavejší program ako len vysedávanie doma či behanie po nákupných centrách, máme pre vás niekoľko tipov.

Zajazdite si na motokárach

Ak máte radšej adrenalínovú zábavu, s rodinou či priateľmi sa môžete vybrať aj na motokáry, ktoré nájdete na Majerskej ceste. V hale s rozlohou 2 300 m2 si môžete vychutnať jazdu na špičkových motokárach Sodikart na trati dlhej 335 metrov. Otvorené majú každý deň od 14.00 (pozn. red.: cez víkendy od obeda) do 22.00 hod. a 8-minútová jazda vás vyjde na 8 eur, v prípade dvojmotokár na 12 eur.

Choďte sa korčuľovať

Pokiaľ radi trávite voľný čas aktívne a chýba vám pravá zima, môžete si užiť verejné korčuľovanie na Zimnom štadióne v Hale B. K dispozícii je od pondelka do piatku v čase od 17.30 do 19.00 hod., v sobotu od 17.00 do 18.30 hod. a v nedeľu od 16.00 do 17.30 hod. Dospelí a študenti nad 15 rokov zaplatia za vstup 4 eur a deti do 15 rokov, doprovod a ZŤP 2 eur.

Vyskáčte sa na trampolínach

Navštíviť môžete aj najväčší športovo-zábavný park na Slovensku, ktorý sídli na Sládkovičovej ulici a vybláznia sa v ňom nielen deti, ale aj dospelí. Nechýba v ňom viac ako 50 atrakcií pre všetky vekové kategórie, hracie zóny, multifunkčné ihrisko, miestnosti na organizovanie osláv, ale ani reštaurácia s kaviarňou. Po výbere atrakcie (Jump park, Climb, Kids park,…) si vyberiete, či chcete ísť na hodinu, dve alebo tri. Zakúpiť si môžete aj výhodnejšiu permanentku a v ponuke je aj skupinová zľava.

Ďalšie tipy na trávenie voľných chvíľ počas upršaných dní nájdete na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Bystrické atrakcie počas upršaných dní
7
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM