Jakub Forgács Rôzne Správy

Kuriozita, stret s medveďom aj priezviská Bystričanov: TOP 10 tém, ktoré bodovali v roku 2021

Záver roka býva časom na bilancovanie uplynulých 12 mesiacov. Pozreli sme sa preto na rovnú desiatku najčítanejších článkov na našom webe.

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita, stret s medveďom aj priezviská Bystričanov: TOP 10 tém, ktoré bodovali v roku 2021
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Stretnutie s medveďom

Bystričan Filip sa spolu s priateľkou vybrali na krátky výlet. Z Uhliska si chceli spraviť okruh cez hvezdáreň. Ich cestu však skrížil medveď. Čo sa odohralo, si môžete prečítať TU.

Ničivá búrka (foto v galérii)

Na noc zo 16. na 17. augusta asi mnohí Bystričania nezabudnú. Priniesla búrku, ktorá v meste napáchala nemalé škody. Viac sa dočítate TU.

Donovaly počas lockdownu

Pre zhoršujúcu sa situáciu s počtom nakazených na COVID-19 bol na Slovensku minulú zimu zavedený zákaz vychádzania. Ľudia však využívali výnimky na pobyt v prírode. Ako to vyzeralo na Donovaloch, si môžete pozrieť TU.

Jarmok bez či s atrakciami?

Mnohí ľudia si Radvanský jarmok bez kolotočov predstaviť nedokážu. Hoci mesto tento rok nezabezpečilo atrakcie, ľudia si nakoniec prišli na svoje. Viac sa dozviete TU.

Kuriózna tabuľka

V okolí nájdeme mnoho zaujímavých miest. Kým niektoré ponúkajú čarovné výhľady či zážitky, iné dokážu vyčariť úsmev na tvári. Presne také sme našli v Horných Pršanoch. Prečítať si o nej môžete TU.

Pokračovanie TOP 10 najčítanejších článkov nájdete na ďalšej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Zábery z vyčíňania nočnej búrky v auguste 2021
51
Galéria
Foto: Michal Machala Zdroj: Jakub Pavlečko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM