Jakub Forgács Správy

Kúpou PUNČU pomôžete dobrej veci: V stánku na TRHOCH sa ukážu viaceré OSOBNOSTI

Aj tento rok sa môžete tešiť na predvianočnú náladu na Univerzitnom punči UMB, ktorý sa uskutoční v stánku pred Radnicou. Chýbať nebude ani program.

Ilustračný obrázok k článku Kúpou PUNČU pomôžete dobrej veci: V stánku na TRHOCH sa ukážu viaceré OSOBNOSTI
5
Galéria
Zdroj: UMB

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici bude v utorok 12. decembra 2023 súčasťou Banskobystrických Vianoc. „Pokračujeme v tradíciách a aj tieto Vianoce navaríme chutný Univerzitný punč, z pódia sa ozve spev a tanec v podaní Univerzitného folklórneho súboru Mladosť a v Evanjelickom kostole sa bude konať Adventný koncert Univerzitného speváckeho zboru Mladosť,“ uviedla Dana Straková z Referátu marketingovej komunikácie UMB.

Charitatívna tradícia

Univerzitný punč sa už stal tradíciou nielen pre študentov a zamestnancov univerzity, ale všetkých návštevníkov Banskobystrických Vianoc. „Aj tento rok sa môžeme spoločne tešiť na predvianočnú náladu na Univerzitnom punči UMB, ktorý sa uskutoční ako každý rok v stánku pred Radnicou na Námestí SNP a veríme, že ho nájdete aj podľa dlhej rady na punč,“ upresnila Straková.

Punč z rúk vedenia fakúlt a univerzity bude chutiť o to lepšie, že vďaka nemu urobíte radosť deťom a rodinám občianskeho zduženia Svetielka nádeje, kde podľa Strakovej všetky príspevky poputujú.

Ak chcete vedieť, koho uvidíte v stánku UMB, pozrite si prehľad s personálnym obsadením. Nájdete ho na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Univerzitný punč 2019
5
Galéria
Zdroj: UMB
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM