Jakub Forgács Správy

Krásne REAKCIE po odchode Fica z nemocnice: ĎAKUJEME, ste úžasní, odkazujú ľudia lekárom

Premiér Robert Fico absolvoval na základe rozhodnutia konzília lekárov kontrolné vyšetrenia, ktoré potvrdili pozitívny vývoj jeho zdravotného stavu. Prevezený bol do Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Krásne REAKCIE po odchode Fica z nemocnice: ĎAKUJEME, ste úžasní, odkazujú ľudia lekárom
3
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica v piatok ráno informovala na sociálnej sieti, že premiér Robert Fico je v tomto čase už v domácej ošetrovateľskej starostlivosti. V nemocnici sa liečil posledné vyše dva týždne po atentáte v Handlovej.

Odkaz riaditeľky

"Chcela by som preto touto cestou úprimne poďakovať, jemu samotnému, pretože bol disciplinovaným pacientom, tímu našich skvelých zdravotníkov za výborne odvedenú prácu, všetkým ozbrojeným zložkám za profesionálny prístup a všetkým ľudom za silnú pozitívnu energiu, ktorú k nám posielali,” odkazuje riaditeľka nemocnice Ing. Miriam Lapuníková, MBA.

„Pánovi premiérovi prajeme počas fyzicky a časovo náročnej rehabilitácie veľa síl a hlavne pozitívnej energie,“ dodala nemocnica.

Vlna vďačnosti

Po tejto informácii sa spustila „vlna“ vďačnosti. „Ďakujeme celému personálu, čo zachraňoval a staral sa o nášho pána premiéra. Zároveň vám prajem veľa silnej a pozitívnej energie,“ napísala pod príspevok nemocnice Kamila. „Ďakujeme za skvele odvedenú prácu,“ doplnila Zuzana. Pridali sa tak k desiatkam ľudí, vyjadrujúcim vďaku lekárskemu tímu za starostlivosť o premiéra.

Premiér absolvoval na základe rozhodnutia konzília lekárov vo štvrtok ďalšie kontrolné vyšetrenia, ktoré potvrdili pozitívny vývoj jeho zdravotného stavu. Rovnako sa v týchto dňoch začal proces jeho rehabilitácie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

AKTUÁLNE INFORMÁCIE: PÁN PREMIÉR JE UŽ MOMENTÁLNE V DOMÁCEJ OŠETROVATEĽSKEJ STAROSTLIVOSTI 🏠 Dovoľte, aby sme Vás...

Posted by Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta Banská Bystrica on Thursday, May 30, 2024

Ďalšie aktuálne správy

Polícia pred bytom predsedu vlády Roberta Fica
3
Galéria
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM