Rôzne Správy

Krásne divožienky: Exkluzívne ZÁBERY z fotenia pre Miss Horehronie

S kvetmi vo vlasoch a v lone prírody. Pokochajte sa pôsobivými zábermi z fotenia finalistiek Miss Horehronie.

Ilustračný obrázok k článku Krásne divožienky: Exkluzívne ZÁBERY z fotenia pre Miss Horehronie
12
Galéria
Zdroj: Miss Horehronie

Nie je žiadnym tajomstvom, že v našich končinách nie je núdza o nádherné ženy. Šancu preraziť vo svete modelingu majú krásky z nášho regiónu aj prostredníctvom súťaže krásy Miss Horehronie. Finalistky sa už niekoľko týždňov pripravujú na veľké októbrové finále.

Pokochajte sa ich krásou na najnovších fotkách v našej galérii.

,,Naše finalistky zatiaľ absolvovali fotenie profilových portrétov, fotenie billboardu pri Chmarošskom viadukte pri Telgárte a natáčanie oficiálneho spotu pre tento ročník, ktorý bol spojený s fotením v spoločenských šatách na Chopku," vysvetľuje organizátorka súťaže Rebecca Laura Richterová s tým, že dievčatá ešte čakajú tri sústredenia a niekoľko módnych prehliadok, medzi nimi i Bratislavské módne dni.

Finalistky sa podľa jej slov tiež zúčastnili štyroch módnych prehliadok, ktoré boli súčasťou podujatia s názvom Letné tornádo. Išlo o večery spojené s hudbou, tancom, módou a známymi osobnosťami, kde dievčatá predvádzali krásne kúsky renomovaných dizajnérok.

Galavečer, ktorý rozhodne o najkrajšej Horehronke sa blíži. 27. októbra v banskobystrickom Ministry of Fun čaká na návštevníkov pestrý program. Lístky sú v predaji od pondelka 3.9 v sieti Ticketportal.

Zdroj: Miss Horehronie
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM