Jakub Forgács Správy

Kráska spod Urpína zabodovala pred porotou: Stala sa druhou VICEMISS Slovensko, FOTO

Titul Miss Slovensko 2023 vyhrala tanečnica Daniela Vojtasová. Medzi najkrajšími sa však nestratila ani Sonja Kopčanová z Banskej Bystrice.

Ilustračný obrázok k článku Kráska spod Urpína zabodovala pred porotou: Stala sa druhou VICEMISS Slovensko, FOTO
11
Galéria

Sobota večer patrila na obrazovkách televízie Joj voľbe kráľovnej krásy. Diváci sa dozvedeli meno novej Miss Slovensko 2023. Program netradične moderoval bývalý hokejista Boris Valábik a Marek Polomský. Do 27. ročníka súťaže sa prihlásilo 1 175 dievčat.

Hľadali osobnosť

Finalistky sa predstavili vo videovizitke a vlastným vystúpením, počas ktorého ukázali, v čom vynikajú. Po každej trojici si ich odchytil moderátor, ktorý ich vyspovedal a tak sa diváci a porota dozvedeli o nich viac. Otázky si však kládli aj súťažiace navzájom. Nechýbala promenáda v plavkách a vo večerných šatách, ako aj hudobné vystúpenia umelcov.

Ako už od začiatku tohto ročníku avizovali organizátori, tento rok nehľadala porota iba krásnu slečnu, ale osobnosť. „Rozhodli sme sa, že sa chceme posúvať a byť autentickí,” povedal v úvode večera riaditeľ súťaže Michael Kováčik. Heslo „nehľadali sme ideál krásy, hľadali sme osobnosť“, sa tak nieslo až do samotného konca.

„Tentoraz to nie je tá najkrajšia, nie je to žiadna kráľovná krásy. Je to dievča, ktoré svoj titul využije najlepšie…Miss Slovensko pre rok 2023 sa stáva finalistka s číslom 12, Daniela Vojtasová," opäť zdôraznil Kováčik na samotnom závere, ktorý tiež vysvetlil, že tohtoročnú víťazku vybrali na základe toho, ktorá si to podľa nich zaslúžila najviac.

Tituly pre krásky

Novou Miss Slovensko sa stala súťažiaca s číslom 12 Daniela Vojtasová z Dolného Kubína, ktorá súčasne získala aj tituly Miss Skin a Miss Voice. Titul prvej vicemiss 27. ročníka prestížnej súťaže krásy patrí finalistke s číslom deväť Petre Sivákovej zo Šamorína.

Druhou vicemiss je súťažiaca s číslom dva Sonja Kopčanová z Banskej Bystrice. Viac o finalistke sa dočítate v rozhovore TU.

Finalistka s číslom deväť Petra Siváková zo Šamorína si odniesla titul EVA Miss Sympatia 2023, Titul Miss Smile získala za najkrajší úsmev súťažiaca s číslom sedem Nina Nemčoková z Bratislavy. Na Miss Universe pôjde finalistka s číslom tri Kinga Puhová z Dunajskej Stredy.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Finalistka Miss Slovensko 2023 Sonja Kopčanová
11
Galéria
Zdroj: TASR/Dano Veselský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM