Správy

Krajskí cestári hľadajú MLADÉ posily: Počas náboru na školách lákali na BENEFITY

Tím Banskobystrickej regionálnej správy ciest za mesiac vycestoval na 13 škôl v Banskobystrickom kraji a stretol sa s viac ako 500 študentmi.

Ilustračný obrázok k článku Krajskí cestári hľadajú MLADÉ posily: Počas náboru na školách lákali na BENEFITY
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Banskobystrická regionálna správa ciest (BBRSC) má za sebou turné po stredných školách technického zamerania v Banskobystrickom samosprávnom kraji (BBSK), na ktorom počas novembra hľadala posily medzi absolventmi škôl. Náborovou kampaňou sa ich snaží prilákať do svojich radov, aby obohatili mladou energiou kolektív krajských cestárov. TASR o tom informovala manažérka pre komunikáciu Martina Straková.

Zatraktívnenie povolania

Tím BBRSC za mesiac vycestoval na 13 škôl v BBSK a stretol sa s viac ako 500 študentmi.

Účelom kampane bolo predstaviť spoločnosť ako dobrého a stabilného zamestnávateľa, ale aj odprezentovať nový vozový park a zatraktívniť povolanie cestárov v povedomí mladých ľudí.

„Ponúkame im prácu v našej spoločnosti a tiež benefity, ktoré by ich motivovali prísť k nám pracovať. Sme radi, že zatiaľ sa nám to úspešne darí a zaujali sme. Na školy sme priniesli vždy našich zamestnancov z výkonu, aby sa študenti mohli voľne pýtať a taktiež techniku, ktorú obsluhujeme. Vedenie škôl túto iniciatívu ocenilo a s radosťou nás privítalo,“ zdôraznil predseda predstavenstva BBRSC Martin Turčan.

Viac o tom, aké benefity ponúkajú študentom, sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM