Marcel Páleš Samospráva

Kotleba naznačil svoje plány: Chystajú sa ďalšie zmeny na Úrade BBSK!

Marian Kotleba sa dnes po vymenovaní za župana ukázal na svojej prvej tlačovke. Riešila sa aj otázka personálnej politiky a teda umiestnenia jemu blízkych ľudí na Úrade Banskobystrického samosprávneho kraja. Nový župan navyše naznačil, že plánuje ďalšie zmeny.

Ilustračný obrázok k článku Kotleba naznačil svoje plány: Chystajú sa ďalšie zmeny na Úrade BBSK!
Zdroj: TASR

Kotleba sa na dnešnej tlačovej konferencii venoval hneď v úvode aj otázke personálnych zmien na Úrade BBSK.

Vraj nejde o tlačenky

Ako sme vás už v minulosti informovali, prvé dni nového roka priniesli zmeny na Úrade Banskobystrického samosprávneho kraja, a to na viacerých postoch. Vedúce pozície obsadil Miroslav Belička či vysokoškolská učiteľka Jana Štrangfeldová.

„Nie sú to ľudia, ktorí by tam boli kvôli nejakým tlačenkám,“ uviedol nový župan Marian Kotleba. Ako podotkol na príklade svojej poradkyne, Jany Štrangfeldovej, ide podľa neho o skúsených odborníkov. „Pani inžinierka je nespochybniteľná odborníčka v oblasti verejnej správy a zdravotníctva,“ dodal Kotleba.

Kotleba naznačil ďalšie zmeny

Vedúcou kancelárie predsedu sa stala podľa oficiálnej stránky banskobystrického VÚC Jana Štrangfeldová, ktorá ako odborná asistentka pôsobí na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela. Banskobystrický podnikateľ a člen Predsedníctva Ľudovej strany Naše Slovensko Miroslav Belička je vedúcim Oddelenia styku s verejnosťou a protokolu. Novým riaditeľom Úradu Banskobystrického samosprávneho kraja je podľa portálu župy Martin Beluský.

Nový župan naznačil plány o ďalších zmenách. „Plánujeme organizačné zmeny, ktoré budú zamerané na zvýšenie efektívnosti jednotlivých odborných činností – globálne.. Konkrétne vám neviem povedať, kto, ako a kde sa presunie,“ povedal dnes Kotleba.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM