Iné športy

Kordícky extrém láka bežcov. Na trati sa predvedú bystrickí hokejisti aj Kuzminová

Najťažší krosový beh na strednom Slovensku je predo dvermi. Ak ešte váhate, možno vás presvedčia mená niektorých účastníkov.

Ilustračný obrázok k článku Kordícky extrém láka bežcov. Na trati sa predvedú bystrickí hokejisti aj Kuzminová
46
Galéria
Foto: Dodiak Lukáč

Už v sobotu 21. júla odštartuje 6. ročník najkrajšieho a najťažšieho krosového behu na strednom Slovensku – Kordícky Extrém. Konať sa bude v malebnej obci Kordíky pri Banskej Bystrici. „Na podujatí, ktoré bude pod moderátorskou taktovkou Adama Lehockého, očakávame účasť 700 bežcov, spolu 3000 návštevní­kov,“ uviedol Miroslav Štrba, organizátor podujatia.

„Podujatie je pre celé rodiny, ale aj výkonnostných bežcov, za účasti celej mužskej slovenskej biatlonovej reprezentácie, ktorej členovia sa predstavia na 11km trati. Nebudú medzi nimi chýbať Michal Šima, Tomáš Hasilla, Martin Otčenáš, Šimon Bartko. Matej Kazár a ani tréner Daniel Kuzmin,“ povedal Štrba. Spolu s nimi prídu bežať 11km trať aj biatlonistky Terézia Poliaková a Nasťa Kuzminová.

„4km trať si zabehne 20 hokejistov z kádra HC ´05 iClinic Banská Bystrica, vrátane nového kanadského trénera Dana Cemana,“ dodal so slovami, že donesú aj víťazný pohár.

Všetky potrebné informácie nájdete na webovej stránke podujatia. Propozície a časový harmonogram si môžete pozrieť TU.

V OBRAZOCH: Kordícky extrém
46
Galéria
Foto: Dodiak Lukáč
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM