Jakub Forgács Hokej

Konkurz, aký sa len tak bežne nevidí: Sledujte, KOHO sa snaží zohnať bystrický hokejový klub!

Banskobystrický hokejový klub v týchto dňoch zaujal zaujímavým krokom aj ponukou. Na jeho facebookovej stránke sa pár dní pred začiatkom play off totiž objavil príspevok, ktorý hovorí o vypísaní konkurzu. No tento konkurz nie je iba taký hocijaký!

Ilustračný obrázok k článku Konkurz, aký sa len tak bežne nevidí: Sledujte, KOHO sa snaží zohnať bystrický hokejový klub!
Zdroj: TASR

Banskobystrický hokejový klub vypísal v týchto dňoch zaujímavý konkurz. Barani sa totiž snažia obsadiť cez výberové konanie nie len tak hocijakú funkciu. Fanúšikovia hokeja pod Urpínom, by preto mali zbystriť pozornosť.

Na facebookovej stránke baranov sa objavil príspevok, ktorý informuje práve o tomto konkurze na zaujímavú funkciu. A koho vlastne sa rozhodli hľadať barani? Nikoho iného ako ich maskota!

„Už len pár dní a máme tu play off a náš klub, napriek tomu, že hľadáme a zháňame toho správneho človeka, nemá maskota,“ uviedol marketingový a obchodný manažér klubu Atila Béreš.

„Jeho účasť na play off zápasoch považujem za životne dôležitú a preto vypisujeme konkurz na maskota "Barana“ HC ´05 BB," pokračoval Béreš

Ten dodal, že tých, ktorých táto ponuka zaujala a chcú byť súčasťou klubu ako maskot, majú napísať svoje meno a telefónne číslo na email beres@hc05.sk. „Zavolám a dohodneme si stretnutie. Kto nemá záujem, poprosím aspoň o zdielanie,“ dodal Béreš.

Čítajte tiež:

Pod Urpínom na seba narazili barani s kamzíkmi: Bystričania súpera vysoko prestrieľali!

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM