Marek Šebeňa Rôzne

Koncert Richarda Müllera

Richard Müller včera zavŕšil svoje koncertné turné po Slovensku v Banskej Bystrici. Viac nájdete aj na http://www.nitra24.sk/news.php?extend.11487.1

16 koncertov v Čechách a na Slovensku zabsolvoval v priebehu októbra Richard Müller v rámci comebackového AquaCity Best Of Tour ’09.V Banskej Bystrici sa konalo posledné vystúpenie avšak len na území Čiech a Slovenska. Celkom unikátny dodatočný koncert v rámci AquaCity Best Of Tour ’09 odohrá Richard Müller vo Veľkej Británii. 20. novembra 2009 a vystúpi v legendárnom londýnskom klube Koko. V Banskej Bystrici zaplnené hľadisko najprv rozohriala skupina Mukatado, aby po ôsmej hodine prišiel na pódium Richard Müller a odštartoval takmer dvojhodinovú šou. Počas večera sa striedali známejšie skladby s menej známymi, to čo diváci očakávali, však dostali. A tak Richard dával publiku hity ako Nina Ricci, 2 líšky, Srdce jako kníže Rohan,Tajné milovanie či Baroko,Nočná optika a pod. Veľkolepé bolo, keď spevák nechal odspievať skladbu Spočítaj ma publiku a tí sa tejto úlohy zhostili skvele.
V závere zaujala aj zaujímavo podaná koncertná verzia piesne Po schodoch a pieseň Tlaková níž.Po rozlúčke venoval Rišo pre publikum pár prídavkov v podobe skladieb Nahý a Štěstí je krásná věc. Záverečnými tónmi Kalinky sa rozlúčil so svojimi fanúšikmi a koncertným turné po Slovensku.

Richard Muller
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM