Jakub Forgács Rôzne

Keď si s kamarátmi chcete vyraziť do mesta... 3 podniky v Bystrici, do ktorých sa oplatí zavítať

Takmer každý si rád zájde posedieť s partiou kamarátov do mesta. A očakáva, že to bude stáť za to. Aj v Banskej Bystrici sa nájdu zaujímavé podniky, ktoré lákajú kvalitnými službami, ale aj čímsi navyše. Majú v sebe akési čaro priestoru. Ktoré zaujali nás?

Ilustračný obrázok k článku Keď si s kamarátmi chcete vyraziť do mesta... 3 podniky v Bystrici, do ktorých sa oplatí zavítať
13
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Klub 77

V centre Banskej Bystrice, na Hornej ulici, sídli banskobystrický Klub 77. Toto miesto netreba fanúšikom dobrej hudby určite špeciálne predstavovať, pretože práve tú si v ňom okrem posedenia s priateľmi vychutnáte najlepšie. V Klube 77 niekoľkokrát do týždňa majú koncerty lokálne, známe slovenské, ale aj zahraničné kapely. Klub má kapacitu cca 200 ľudí, je vybavený vlastným svetelným parkom, PA systémom, nájdete v ňom vysokorýchlostné pripojenie na internet a „no smoking area“ s oddeleným miestom pre fajčiarov.

Bluff

Našim druhým tipom je podnik Bluff na Kapitulskej ulici. V tomto podniku si môžete zahrať živý poker, skúsiť štastie na najmodernejších výherných lotériách či rulete, na osvieženie máte k dispozícii niektorý zo širokej ponuky cocktailov, čerstvú kávu a čas v Bluffe môžete stráviť napríklad aj sledovaním finále Ligy majstrov na najväčšom plátne v Banskej Bystrici. Priesotory sú plne klimatizované. Bluff je vybavený veľkoplošnými LCD televízormi a dvoma projektormi s HD rozlíšením. Dostupných je tu viac ako 100 staníc, vrátane všekých športových kanálov dostupných na slovenskom trhu.

Kaviareň v Záhrade

Na záver tu máme aj niečo pre milovníkov kultúry, hoci niektorí by mohli namietať, má tu svoje miesto. Kaviareň a cez víkendy aj nočný bar je neoddeliteľnou súčasťou Záhrady – Centra nezávislej kultúry na Námestí SNP, ktoré sa v Banskej Bystrici stalo miestom stretávania a komunikácie. Najkrajšími obdobiami tohto priestoru sú jarné a letné mesiace, keď sa všetko dianie premiestňuje do ovocnej záhrady, ktorá je prepojená s interiérom veľkorysým presklením, čo dodáva miestu čarovnú atmosféru. Je tu tak vytvorený priestor pre posedenie pred a po skončení daného podujatia, kde si môžete vychutnať kávičku počas dňa, ale takisto stráviť aj zaujímavý večer s priateľmi.

Tri podniky v Bystrici, do ktorých sa oplatí vyraziť
13
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM