Jakub Forgács Hokej

Káder baranov prechádza ďalšími zmenami: Nová posila v tíme aj odchod kanadského obrancu

Novinky z kabíny baranov. Rady banskobystrických hokejistov posilní v nadchádzajúcej sezóne útočník s reprezentačnými skúsenosťami. Odchádza však zámorský obranca.

Ilustračný obrázok k článku Káder baranov prechádza ďalšími zmenami: Nová posila v tíme aj odchod kanadského obrancu
Zdroj: TASR

Ako informoval oficiálny web HC' 05 iClinic Banská Bystrica, vedenie hokejového klubu HC ´05 iClinic Banská Bystrica sa dohodlo na ročnej spolupráci s Jurajom Majdanom. Dubnický rodák prichádza pod Urpín z českého Litvínova, v ktorého drese získal minulú sezónu majstrovský titul. Juraj pôsobil v litvínovskej organizácii od sezóny 2008/2009 a cez ich juniorku sa postupne prepracoval do prvého tímu, za ktorý odohral 319 stretnutí s bilanciou 46 gólov a 38 asistencií.

Za seniorskú reprezentáciu Slovenska nastúpil v siedmich zápasoch a bol účastníkom MS U18 a MS U20. Prvý tréning pod Országhovým vedením absolvuje už dnes doobeda. „Veríme, že Juraj bude patriť v bystrickom drese medzi lídrov ofenzívy,“ uviedol oficiálny web baranov.

Káder baranov opustil po vzájomnej dohode s klubom Charles-Olivier Roussel, ktorý sa rozhodol pokračovať v kariére naspäť v zámorí.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM