Jakub Forgács Kultúra

Jedinečný hudobný zážitok v Bystrici. IMT Smile plánuje veľký hudobný projekt

Obľúbená slovenská kapela iba pred rokom oslávila svoje 20. narodeniny. Už teraz však vieme, čo chystá v Bystrici budúci rok.

Ilustračný obrázok k článku Jedinečný hudobný zážitok v Bystrici. IMT Smile plánuje veľký hudobný projekt
Zdroj: Martin Trenkler

Vlaňajšie koncerty IMT Smile hiSTORY, ktoré boli vypredané do posledného miesta, navštívilo vyše 30 000 divákov. Na pódiu sa predstavila pôvodná zostava IMT Smile s Katarínou Knechtovou, Petrom Bičom, Martinom Migašom, ale aj Mariánom Čekovským, Martinom Valihorom a mnohými ďalšími. Narodeninový program spestril i umelecký súbor Lúčnica a hostí celým večerom sprevádzal Michal Hudák.

Ďalší veľký projekt

Táto obľúbená slovenská kapela aj tentokrát prichádza s veľmi ambicióznym projektom, ktorý odštartuje v polovici júna. Pre svojich fanúšikov si pripravila veľkolepú hudobnú šou pod holým nebom, kde si budete môcť vychutnať tie najväčšie hity, ktoré vyšli aj na ich minuloročnom trojalbume hiSTORY alebo tiež na dvojalbume hiSTORY LIVE, kde je zaznamenaná atmosféra minuloročných koncertných vystúpení hiSTORY.

Počas série špeciálnych koncertov v rámci Amfiteáter tour sa IMT Smile predstavia v piatich lokalitách od východu na západ: v Prešove, vo Východnej, v Banskej Bystrici, Martine a Nitre, kde sa miestami diania stanú tie najväčšie slovenské amfiteátre.

„Tak, ako tomu bolo aj pri predchádzajúcich hudobných projektoch, i tentokrát sa môžete tešiť na špeciálnych hostí, spomedzi ktorých nemožno nespomenúť talentovaného folkloristu Štefana Šteca, známeho najmä z obľúbeného televízneho formátu Zem spieva alebo prešovskú hudobnú formáciu ElevenHill,“ uviedla Ľuba Svatá z Universal Music.

Už sa nevedia dočkať

“Je pre nás veľkým zážitkom hrať pri západe slnka v amfiteátroch plných usmiatych ľudí. Toto je pre nás skutočne ten pravý hudobný raj! Už sa nevieme dočkať,” neskrýva svoje nadšenie líder kapely Ivan Tásler. Vstupenky sú už v predaji a známe sú už aj dátumy jednotlivých koncertov v rámci IMT SMILE Amfiteáter Tour 2018:

16.6. Amfiteáter Prešov, 23.6. Amfiteáter Martin, 30.6. Amfiteáter Banská Bystrica, 7.7. Amfiteáter Východná, 14.7. Amfiteá­ter Nitra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM