Správy

Jedinečná akcia opäť v Bystrici. Prečo sa oplatí na námestí hľadať tyrkysové tričká?

V rámci dvojhodinového podujatia budú mať návštevníci aj obyvatelia mesta opäť príležitosť dozvedieť sa fakty a zaujímavosti o bystrickom námestí, ako aj zaujímavosti o bystrických produktoch.

Ilustračný obrázok k článku Jedinečná akcia opäť v Bystrici. Prečo sa oplatí na námestí hľadať tyrkysové tričká?
7
Galéria
Zdroj: BBOS

Počas druhej májovej nedele, ktorá tradične patrí oslave sviatku Dňa našich mamičiek, sa v Banskej Bystrici uskutoční aj v poradí tretí ročník podujatia „Čo ste možno (ne)vedeli o bystrickom námestí.“ Počas nedeľného odpoludnia vás študenti Katedry cestovného ruchu a spoločného stravovania Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici prevedú zaujímavosťami bystrického námestia. To, čo ste možno (ne)vedeli o bystrickom námestí, si budete môcť overiť v druhú májovú nedeľu, 12. mája 2019 od 13:00 do 15:00 v Banskej Bystrici na námestí. O podujatí informovala Diana Javorčíková, štatutárna zástupkyňa Banskobystrického okrášľovacieho spolku.

V rámci dvojhodinového podujatia budú mať návštevníci aj obyvatelia mesta Banská Bystrica opäť príležitosť dozvedieť sa fakty a zaujímavosti o bystrickom námestí, ako aj zaujímavosti o produktoch Banskej Bystrice, ktoré budú predstavené na mieste. Prezradíme, že jedným z nich bude meď, druhým pivo… Popri „vzdelávaní sa“ budú prebiehať na každom stanovišti aj zaujímavé hry a súťaže s lákavými odmenami, čo určite priláka rodiny s deťmi.

Podujatie je totiž pripravené pre všetky vekové kategórie – zabavia sa najmenší, aj tí neskôr narodení. Táto študentská akcia je súčasťou cyklu podujatí Bystrická hodinka Banskobystrického okrášľovacieho spolku.Vstup na podujatie je voľný.

Čo ste možno nevedeli o bystrickom námestí
7
Galéria
Zdroj: BBOS
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM