Jakub Forgács Kultúra

Jeden klik a o PROGRAM máte postarané: 10 tipov na víkendovanie pre Bystričanov

Voľné dni sa nezadržateľne blížia. Už viete, ako ich strávite v Banskej Bystrici či okolí? Inšpirujte sa prehľadom z našej redakcie!

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a o PROGRAM máte postarané: 10 tipov na víkendovanie pre Bystričanov
Zdroj: Dnes24.sk

GET FUN

19.8.2016 , Ministry of Fun

Hľadáte program na piatok? Na piatkovej párty v najväčšom banskobystrickom klube vás roztancujú DJ eMTy & DJ Dave a hosť Milan Lieskovský.

JAZZ FESTIVAL

19.-20.8.2016, Robotnícky dom/ Špania Dolina

Už 12.ročník jazzového festivalu vám prinesie okrem tradičného jazzu a swingu aj nové žánre podané kvalitnými jazzovými orchestrami a sólistami zo Slovenska, Česka, Maďarska, Poľska, Rakúska.

ROZLÚČKA S LETOM

20.8.2016, Plážové kúpalisko

S končiacimi sa prázdninami sa treba patrične rozlúčiť. Plážové kúpalisko pripravuje pri tejto príležitosti celodenný program plný skvelej hudby, miešaných nápojov, zábavy a súťaží o skvelé ceny.

STREET CULTURE JAM

20. a 21.8.2016, areál bývalej ZŠ Tatranskej

Stačí trochu kreativity a môžete sa pustiť do práce! Cez víkend uskutoční druhý ročník street art a grafitti akcie. Konkrétne sa bude revitalizovať vonkajšia stena telocvične z ľavej bočnej strany komplexu pri parkovisku.

MUZIKÁLOVÝ FESTIVAL JOZEFA BEDNÁRIKA

20.8.2016, 16:00, Brusno

Každoročný Muzikálový festival Jozefa Bednárika sa aj tento rok uskutoční pod odborným dohľadom muzikanta Felixa Slováčka. Hlavnými hviezdami budú Vašo Patejdl, Mirka Partlová, Milo Kráľ, Karin Olasová, Majo Labuda a ďalší. K tradičným sprievodným programom tento rok navyše pribudne stála výstava osobných vecí pána režiséra Jozefa Bednárika.

VIDEO OLDIES RUDA TUČEKA

20.8.2016, Ministry of Fun

Sobotná tancovačka ako sa patrí. Klasicky dobrá „oldieska“ s overeným DJ Rudom Tučekom, ktorý sa postará o zábavu v Ministry of Fun.

OPERALIA BANSKÁ BYSTRICA 2016

20.–23.8. 2016, areál UMB, historická Radnica

Milovníci opery si vychutnajú tituly v špičkovom sólistickom obsadení v predvedení súboru Štátnej opery i hosťujúcich umeleckých telies. Operaliu Banská Bystrica 2016 otvorí Beethovenova 9. symfónia.

NEDEĽNÉ TVORIVÉ DIELNE

21.8. 2016, Thurzov dom a Tihányiovský kaštieľ

Ak neviete, kam cez víkend vyraziť s najmenšími, môžete navštíviť niektorú z tvorivých dielní v našom meste: Thurzov dom: Keď rozkvitne papier – tvorivá dielňa s Ivankou Tihanyiovský kaštieľ: Motýlia lúka – tvorivá dielňa s Lesankou

SÍDLISKOVÉ VEČERNÍČKY

21.8.2016 o 17:00, Dvor Robotníckeho domu

Ďalší z populárnych detských programov, kde tentoraz vaše deti rozosmeje divadelné predstavenie od Divadla Hotel Mária a ich hra Šašo múdrejší ako kráľ.

SUSEDSKÁ BURZA AJ KONCERT MARTINA GEIŠBERGA

21.8.2016 o 17:00, pri betónových kruhoch na Tr. SNP

Po mesiaci opäť ožije banskobystrická časť mesta Sídlisko a nielen susedskou burzou ako naposledy. Tentoraz bude súčasťou podujatia i folkový koncert Martina Geišberga.

Čítajte tiež:

V auguste majú Bystričania o zábavu postarané. TOP 10 akcií druhej polovice prázdnin

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Leto v uliciach Banskej Bystrice
12
Galéria
Foto: Jaroslav Dodok / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM